Lauta Forest Premium Lauta Forest Premium

Свободни Апартаменти

Секция А - 18% Свободни

Свободни 12 от общо 66 апартамента

Апартамент №ЕтажСпалниОбща квадратураЧиста площСтатус
А22165.7257.71Свободен
А32164.1256.30Свободен
А103164.1256.30Свободен
А235165.7257.71Свободен
А245164.1256.30Свободен
А316164.1256.30Свободен
А387164.1256.30Свободен
А448165.7257.71Свободен
А458164.1256.30Свободен
А529164.1256.30Свободен
А5810165.7257.71Свободен
А651288.7077.89Свободен

Секция Б - 31% Свободни

Свободни 14 от общо 45 апартамента

Апартамент №ЕтажСпалниОбща квадратураЧиста площСтатус
Б122109.3795.80Свободен
Б22164.2756.30Свободен
Б322109.0295.50Свободен
Б73164.2756.30Свободен
Б832109.0295.50Свободен
Б175164.2756.30Свободен
Б1852109.0295.50Свободен
Б226164.2756.30Свободен
Б2362109.0295.50Свободен
Б277164.2756.30Свободен
Б328164.2756.30Свободен
Б3381109.0295.50Свободен
Б379164.2756.30Свободен
Б3892109.0295.50Свободен

Секция В - 12% Свободни

Свободни 5 от общо 40 апартамента

Апартамент №ЕтажСпалниОбща квадратураЧиста площСтатус
В12167.3757.50Свободен
В22168.7758.70Свободен
В73168.7758.70Свободен
В267167.3757.50Свободен
В389299.7585.14Свободен

Секция Г - 2% Свободни

Свободни 1 от общо 34 апартамента

Апартамент №ЕтажСпалниОбща квадратураЧиста площСтатус
Г22299.7587.50Свободен

Секция Д - 0% Свободни

Апартамент №ЕтажСпалниОбща квадратураЧиста площСтатус
m2

Обща квадратура

m2

Чиста площ

  • Стаи:
  • Спални:
  • Бани:
Статус: