Lauta Forest Premium Lauta Forest Premium

Защо Lauta Forest Premium

Алуминиева дограма с троен стъклопакет

Ще монтираме троен стъклопакет на многокамерната дограма в допълнение на стъкло тип “4-ри сезона” и висококачествен обков.

Подготовка за подово отопление

Залагаме тръби, изолация и разпределителна кутия на марката Rehau.

Умен дом

Подготвяме всеки апаратмент за умен дом. Лесно управление на топлина, осветление и др. от телефон.

Шумоизолация на пода

Поставяме допълнително висококачествена шумоизолация на пода, под замазката на всеки апартамент. Проблемът с тежките стъпки или токчета, както и с всякакъв шум е решен.

Преференциално банково кредитиране

Желаещите да закупят имот в комплекса, ще използват преференциални условия при банково кредитиране.

24/7 Охрана и видеонаблюдение

Сигурността и комфортът на обитателите на Lauta Forest е подсигурена от 24/7 видеонаблюдение и жива охрана.

Умни камери за видеонаблюдение

Умни камери с лицевото разпознаване дават възможност да бъдат засечени съмнителни лица, пожар, наводнение или човек в беда. Охраната на комплекса и органите на реда биват уведомени веднага, без човешка намеса.

Зона за отдих

Зелена зона за отдих, без паркиране, с пейки, масово озеленяване и спокойствие.

На крачка от парк Лаута

Намираме се срещу най-голямата зелена площ в гр. Пловдив - парк “Лаута”, с големина около 500 декара, която никога няма да бъде застроена.

Премиум Локация

Комплексът е на метри от магазин “Метро”, Plovdiv Plaza Mall, JYSK, Technopolis, първокачествени ресторанти и много други обекти. Предвиден е магазин от голяма хранителна верига, с лице към бул. Санкт Петербург.

Осигуренo 100% паркиране

Комплексът осигурява над 100% подземно и надземно паркиране, задължително в гр. Пловдив.

Електрически щори

За първи път налагаме поставянето на външни електрически щори като стандарт, в гр. Пловдив.

Има ли пречистване на проблемната за Пловдив вода?

В Lauta Forest Premium предлагаме пречистване и омекотяване на водата за пиене и за миене. По този начин се грижим за здравето на собствениците и отличното техническо състояние на битовите уреди. Ако сравнявате имот в LFP с друг имот, попитайте дали предлагат тази екстра.

Каква е светлата височина на помещението?

В 99.9% от новопостроените сгради, светлата височина е под 2.60м., преди изравнителна замазка, гипсова мазилка на тавана или окачен таван. В повечето случаи, след завършването на интериора в апартамента, светлата височина е около 2.40м., което не е фатално, но меко казано е дискомфортно. Познат трик е, апартаментите да се издават на шлайфан бетон, където има доста подводни камъни при обзавеждането. Ние предлагаме светла височина, след замазка, от 2.76м., даваща обем и комфорт, с помощта френските прозорци. Какво ви гарантира другият инвеститор, след изравнителна замазка и готов таван?

Има ли вътрешно пространство за отдих и социализация?

Всички големи проекти в Пловдив са със задъжително паркиране във вътрешното пространство на комплекса. Това се получава поради желанието на инвеститора за максимална застроена площ. Създава се нуждата от повече места за паркиране, а подземното паркиране, което ние, в Lauta Forest Premium предлагаме на 100% под земята е скъпо. Представете си как сутрин и вечер, докато релаксирате, съседът ви си пали колата, спира алармата или слуша висока музика. В нашия проект това е избегнато, защото вътрешното пространство е изцяло паркова среда, с детски площадки, зона за релакс, наблюдавно от умни камери, които разпознават проблеми. В страни от релакс зоната има открит фитнес и кучешка площадка. Какво предлагат другите, освен вътрешен паркинг, горещ бетон и изгорели газове?

Има ли магазини, молове, социални дейности в близост?

На поглед разстояние от комплекса се намират магазините: Метро, Технополис, JYSK, Plovdiv Plaza Mall, ресторант ЕЛЕА и ресторант Поркис. На 10 минути пеша се намират магазините Kaufland и Lidl. В комплекса ще има около 2000 квадратни метра първокласен хипермаркет.

Какви допълнителни екстри има?

Чудесен пример за добри допълнителни екстри са тройния стъклопакет, пречистването на водата, шумоизолацията на пода, светлата височина от 2.76м., електрически щори, умни камери. Разпитайте още за по-дребни екстри, които осигуряват безкраен комфорт. Например: контакт на терасата и контакт в банята на Вашия апартамент.

Поставяте ли външни електрически щори?

Грижим се за комфорта и личното пространство на всички собственици. Външните щори осигуряват пълно затъмняване и предоставят допълнително изолация от външни фактори като шум и температура. Поставянето на такъв тип екстра е иновация за гр. Пловдив. Попитайте наш конкурент дали го предлага.

Има ли парк от близо 500 000 кв.м на една крачка разстояние?

Не, никъде няма подобна зелена площ в Пловдив, няма и да има. Зеленината и свободните площи около Гребния канал са крайно намалени и там предстои строене на много жилища. Попитайте нашите конкуренти какви възможности има за отдих около имота, който ви предлагат. Със сигурност значително по-малки от парк “Лаута”.

Ще има ли умни камери, които следят сами за проблеми зони и нередности?

В Lauta Forest Premium ще има няколко камери с изкуствен интелект, които ще разпознават събития като пожар, наводнение, съмнително поведение и други. При проблем, ще уведомяват охраната и органите на реда автоматично, без нужда от човешките фактор.

Какви готови обекти има инвеститорът? С какви материали са изпълнени?

Разпитайте за инвестиционната и строителна история на инвеститора и проекта, с който сравнявате Лаута Форест. Разпитайте приятели, които живеят в подобни комплекси, за неща като например: последстващо гаранционно и извънгаранционно обслужване от инвеститора, материали, с които е строен комплекса. За разлика от почти всички други комплекси, Лаута Форест ще бъде построен с първокласни материали, от грубия строеж, до довършителните работи. Елата и сравнете.