Lauta Forest Premium Lauta Forest Premium

Пакети и промоции

Продажа на стар апартамент и покупка на нов в Lauta Forest Premium.

Продай стар - вземи нов. Върнете си усмивката.

Вие заслужавате повече от лека миризма на мухъл, конденз по прозорците и течове от покрива. Направете следващата стъпка в разитието си като продадете стария си, проблемен, апартамент и инвестирайте в ново, луксозно, добре организирано и устойчиво място за вашето бъдеще. Ние ще ви дадем допълнително време и отстъпка, за да организирате продажбата или ипотеката на старото жилище.

Продай стар апартамент и купи нов на промоция.

Доведи приятел. Спечелете заедно.

Ако имате приятел, с който искате да живеете на едно място, но в два различни апартамента, без значение от етаж, това е правилният пакет за Вас. И двамата вземате допълнителна отстъпка до 3%, без да я делите.

Вземи в повече, спести повече.

При покупка на повече от един апартамент, получавате до 20 евро, на квадратен метър, допълнителна отстъпка, за всеки един от имотите, без значение от етаж.

Промоции за младоженци про покупка на жилище.

Пакет "Младоженци".

Ние разбираме нуждата на младото семейство да бъде независимо и да има собствено жилище. Затова подкрепяме младите двойки, който са били или скоро ще бъдат младоженци. За тях предоставяме 5% отстъпка от първоначалната вноска за новото им жилище в Lauta Forest Premium.